Το επόμενο Volkswagen Golf GTI θα αποδίδει 300 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η όγδοη γενιά του Volkswagen Golf GTI θα παρουσιαστεί μέσα στο έτος και αναφορές θέλουν το νέο GTI να φορά έναν 2,0-λιτρο turbo κινητήρα που θα αποδίδει 300 άλογα.

Παλαιότερες φήμες θέλουν το Golf R να παράγει 350 άλογα, ενώ το Golf GTI θα είναι υβριδικό, χρησιμοποιώντας το ήπιο υβριδικό σύστημα 48V και μια νέα ξεχωριστή μίζα, προκειμένου να έχει μειωμένη κατανάλωση αλλά και περισσότερη δύναμη. Ο 2.0 TSI κινητήρας θα δεχτεί σημαντικές αλλαγές προκειμένου να φιλοξενεί μάλιστα έναν ηλεκτρικό κομπρέσορα που θα αντικαταστήσει το turbo της τωρινής γενιάς, με τη σημαντική αυτή αλλαγή να χαρίζει στο μοντέλο καλύτερη απόκριση στης χαμηλές στροφές, με την ροπή να είναι διαθέσιμη σε ένα ευρύτερο φάσμα στροφών.

Ο κινητήρας θα συνδυάζεται στον βασικό εξοπλισμό με ένα 7άρι DSG αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρχει επιλογή για χειροκίνητο κιβώτιο. Μάλιστα φήμες θέλουν την VW να τοποθετεί έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα προκειμένου αυτός να δίνει επιπλέον άλογα όταν ο οδηγός επιλέγει το πρόγραμμα performance. Επίσης υπάρχουν φήμες πως η VW εξετάζει και ένα αμιγώς ηλεκτρικό GTI.

Το νέο Golf θα ζυγίζει 50 κιλά λιγότερο από τη τωρινή γενιά και ο εσωτερικό του θα γίνει πιο premium, με λιγότερα φυσικά κουμπιά και μεγάλες ψηφιακές οθόνες αφής, ενώ όπως αναφέρει η VW, ακόμη και ο διακόπτης των προβολέων θα ενεργοποιείται μέσω οθόνης αφής.

Στο εσωτερικό θα συναντάμε επίσης ψηφιακό πίνακα οργάνων, head-up display και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που θα υποστηρίζει gestures, με τον βασικό εξοπλισμό να γίνεται πλουσιότερος.

Διάβασε επίσης

Νέο Volkswagen Golf. Εσύ είσαι;

ΠηγήAutobild.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...