Πως σου φαίνεται η νέα Toyota Supra σε κίτρινο χρώμα;

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές της εβδομάδες, η Toyota αποκάλυψε τα 8 χρώματα που θα προσφέρει την νέα Supra, και σήμερα βλέπουμε μια νταλίκα κάπου στην Τσεχία να μεταφέρει έξι αυτοκίνητα σε τρία χρώματα. Πρόκειται για το Absolute Zero White, το Renaissance Red 2.0, και το Nitro Yellow. Εκτός αυτών, η Supra είναι διαθέσιμη και στα Nocturnal Black, Tungsten Silver, Turbulence Gray, Downshift Blue, και Phantom Matte Gray.

Το αυτοκίνητο φορά τον 3,0-λιτρο twin-scroll turbo κινητήρα, απόδοσης 340 ίππων και 500 Nm ροπής, που συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. O κινητήρας διαθέτει άμεσο ψεκασμό καυσίμου υψηλής ακρίβειας και συνεχώς μεταβαλλόμενο σύστημα ελέγχου βαλβίδων, που εξασφαλίζει μια ομαλή και δυνατή επιτάχυνση, με πλούσια ροπή από πολύ χαμηλές στροφές σε όλο το φάσμα.

Σύμφωνα με την εταιρία, το κιβώτιο κάνει εξαιρετικά γρήγορες αλλαγές τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω, έχοντας κοντή κλιμάκωση για τις μικρές σχέσεις. Φυσικά, υπάρχουν paddles στο τιμόνι, όπου μπορείς να πάρεις τον έλεγχο των αλλαγών, με το κιβώτιο να διαθέτει δύο προγράμματα οδήγησης, το Normal και το Sport, ώστε να ικανοποιεί τις προτιμήσεις σου, και τις συνθήκες κίνησης.

Ακόμα, διαθέτει λειτουργία Launch Control, που βοηθάει το αυτοκίνητο να επιταχύνει για το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα. Έχει τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα και ζυγίζει 1.540 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...