Volkswagen: Το Beetle είναι και επίσημα “νεκρό”

Σχετικά άρθρα

Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, η Volkswagen παρουσίασε το Beetle Final Edition, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως θα σταματήσει οριστικά την παραγωγή των θρυλικών “σκαραβαίων” το 2019, μιας και η εταιρία σκοπεύει να επικεντρωθεί στα μεγαλύτερα, οικογενειακού τύπου αυτοκίνητα καθώς και στα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Παλιότερα, όμως, υπήρχαν φήμες ότι το επόμενο Beetle θα είναι τετράπορτο και ηλεκτρικό, κάτι το οποίο τελικά δεν επιβεβαιώνεται. Το αμερικάνικο MotorTrend είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον CEO της Volkswagen, Herbert Diess, στην έκθεση της Γενεύης, και ένα από τα πράγματα που έμαθε ήταν ότι το Beetle έχει οριστικά “πεθάνει”, καθώς δεν υπάρχει καμία πρόθεση να δούμε μια νέα γενιά του.

Σύμφωνα με τον Diess, η έκδοση παραγωγής του I.D. buggy concept, που αποκαλύφθηκε στη Γενεύη, θα είναι το συναισθηματικό μοντέλο της γερμανικής εταιρίας, που θα αντικαταστήσει το Beetle έμμεσα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...