Η NHTSA ελέγχει 3 εκατομμύρια οχήματα της Kia και Hyundai για κινδύνους φωτιάς

Σχετικά άρθρα

Ο αμερικάνικος οργανισμός για την εθνική ασφάλεια (NHTSA) έκανε σήμερα γνωστό ότι θα ξεκινήσει μια νέα έρευνα για ελαττώματα ασφαλείας σε τρία εκατομμύρια οχήματα της Hyundai και της Kia, καθώς είναι ενήμερη για φωτιές που ξέσπασαν σε αυτοκίνητα, οι οποίες δεν προκλήθηκαν μετά από κάποιο ατύχημα.

Η έρευνα είναι σε απάντηση μιας αναφοράς που ζήτησε το κέντρο ασφάλειας αυτοκινήτων (Center for Auto Safety) τον περασμένο Οκτώβριο, με τις αυτοκινητοβιομηχανίες της Νότιας Κορέας να έχουν ανακαλέσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια οχήματα από το 2015 για να αντιμετωπίσουν διάφορους κινδύνους φωτιάς στον κινητήρα.

Διάβασε επίσης

Hyundai και Kia ανακαλούν σχεδόν 4 εκατ. αυτοκίνητα

Η NHTSA δήλωσε ότι η απόφαση να ξεκινήσει η πρόσθετη έρευνα για τυχόν ελαττώματα βασίστηκε στην ανάλυσή της από πληροφορίες που έλαβε από πολλούς κατασκευαστές, καταγγελίες καταναλωτών και άλλες πηγές.

Διάβασε ακόμη

Νοτιοκορεάτες εισαγγελείς ερευνούν την Hyundai και την Kia για παλιότερες ανακλήσεις τους

ΠηγήReuter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...