Η McLaren χρειάστηκε 260 ώρες για να βάψει αυτήν την 720S Spider

Σχετικά άρθρα

Η McLaren Special Operations μας δείχνει την μοναδική 720S Spider που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, μιας και είναι βαμμένη με τέσσερα χρώματα, τα μεταλλικά Meteorite Grey, Cerulean Blue, Burton Blue και Abyss Black, με τα τελευταία τρία να δημιουργούν ένα νέο χρώμα που η MSO το ονομάζει Coriolis. Σύμφωνα με την βρετανική εταιρία, χρειάστηκαν 260 ώρες προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαφής.

Υπάρχουν ελαφριές ζάντες βαμμένες σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, ενώ οι δαγκάνες είναι βαμμένες σε μπλε χρώμα MSO Bespoke Burton Blue. Επίσης συναντάμε carbon καπό, carbon διαχύτη, σπορ εξάτμιση, το Stealth Pack, ενώ υπάρχει και ηλεκτροχρωμική οροφή.

Στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρες δερμάτινες και μπλε Alcantara επενδύσεις, carbon διακοσμητικά και carbon καθίσματα. Μηχανικά δεν υπάρχει καμία αλλαγή, με τον V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα να αποδίδει 720 άλογα με 770 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...