Από το 2015 που το “πρωτότυπο” τρίο των παρουσιαστών του Top Gear έφυγε από το BBC, η διάσημη εκπομπή αυτοκινήτου εμφανίζει συνεχώς πτωτικά νούμερα τηλεθέασης, και “αγωνίζεται” να καθιερωθεί ξανά. Ουκ ολίγες φορές έχουν κοπεί και έχουν αλλάξει οι παρουσιαστές έτσι ώστε να κατασταλάξει η παραγωγή ποιους θα κρατήσει.

Φαίνεται, όμως, ότι ο Jeremy Clarkson δεν ενοχλείται από το γεγονός ότι η εκπομπή δεν είναι το ίδιο πετυχημένη χωρίς αυτόν. Ο 59-χρονος Βρετανός βρέθηκε στην εκπομπή του Jonathan Ross και όπως θα δεις όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται για την κατάσταση του σημερινού Top Gear η αντίδραση του ήταν άκρως χαρακτηριστική. Αντ’αυτού, ο Richard Hammond και ο James May ήταν πολύ ευχαριστημένοι με τους Matt LeBlanc, Rory Reid και Chris Harris. O Clarkson, όμως, δεν θέλησε να μας δείξει πώς αισθάνεται για αυτούς.

Πριν λίγες εβδομάδες ολοκληρώθηκε η τελευταία σεζόν του Top Gear (με πέντε επεισόδια), ενώ πριν τρεις ημέρες ολοκληρώθηκε η τρίτη σεζόν του The Grand Tour με 14 επεισόδια. Εσύ συμφωνείς με τον Clarkson; Σου αρέσει το Top Gear με τους νέους παρουσιαστές;