Η Fiat από το 2017 προσφέρει στην αγορά της Βραζιλίας το Argo, τον διάδοχο του Punto και μέχρι το τέλος του 2018 κατάφερε να πουλήσει περισσότερες από 100.000 μονάδες του, βάζοντας το μοντέλο ανάμεσα στα 10 best-seller μοντέλα της Βραζιλίας.

Τώρα η εταιρία παρουσιάζει το Argo Trekking, την crossover έκδοση του μοντέλου που διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 40 mm (210 mm στο σύνολο), φορώντας ελαστικά παντός εδάφους διαστάσεων 205/60 R15. Διαθέτει νέους προφυλακτήρες, ράγες οροφής, μαύρα διακοσμητικά, ειδικά σήματα και νέα απόληξη εξάτμισης.

Εξοπλίζεται με επαναρυθμισμένη ανάρτηση και σύστημα ESP και κίνηση παίρνει από τον τετρακύλινδρο Firefly κινητήρα απόδοσης 109 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο και αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Ο κινητήρας μπορεί να καταναλώνει είτε βενζίνη είτε αιθανόλη.

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Uconnect με οθόνη αφής 7″ και υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto, ηλεκτρικά παράθυρα, πλευρικούς καθρέπτες και φώτα ομίχλης. Στον πρόσθετο εξοπλισμό συναντάμε επιπλέον κάμερα οπισθοπορείας και περισσότερα από 50 αξεσουάρ της Mopar. Η τιμή του στη Βραζιλία ξεκινά από 58.900 Ρεάλ (13.430 ευρώ).