Και ενώ στην αρχή όλοι νομίζαμε ότι η one-off La Voiture Noire, που παρουσίασε η Bugatti στην έκθεση της Γενεύης πριν δυο μήνες, είναι παραγγελία του πρώην προέδρου του VW Group, Ferdinand Piech, το ισπανικό μέσο Marca.com (προσκείμενο στη Ρεάλ Μαδρίτης) ισχυρίζεται ότι ο παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo είναι τελικά ο νέος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε περίπου 30 μήνες για να το δούμε να κυκλοφορεί, κάτι που σημαίνει πως ο ιδιοκτήτης του θα το παραλάβει στα τέλη του 2021, καθώς το αυτοκίνητο που βρισκόταν στην έκθεση δεν ήταν κανονικό. Ήταν απλώς ένα πρωτότυπο που δεν διέθετε καθόλου μηχανικά μέρη, παρά μόνο έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα που του έδινε την απαιτούμενη δύναμη προκειμένου να κινηθεί. Οι ψεύτικες δαγκάνες των φρένων ήταν κολλημένες πάνω στις ζάντες, ενώ το εσωτερικό δεν είχε ακόμη δημιουργηθεί.

Να θυμίσω ότι η La Voiture Noire είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ μιας και κοστίζει 11 εκατ. ευρώ χωρίς φόρους. Αποτίει φόρο τιμής στην Type 57 SC Atlantic του Jean Bugatti που χάθηκε κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Έχει έξι απολήξεις εξατμίσεων, νέα LED μοναδικά φωτιστικά σώματα και φωτιζόμενα γράμματα Bugatti.

Μηχανικά δεν θα υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με την Chiron, και θα φορά τον W16 8,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 1.500 ίππων με 1.600 Nm ροπής. Κάθε εξάρτημα του αυτοκινήτου έχει κατασκευαστεί στο χέρι, με το σώμα να είναι από carbon.