Στις αρχές της εβδομάδας, το ισπανικό μέσο Marca.com έγραψε ότι ο ποδοσφαιριστής της Juventus, Cristiano Ronaldo, είναι τελικά ο νέος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και όχι ο πρώην πρόεδρος του VW Group, Ferdinand Piech, όπως είχε γίνει γνωστό από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε η one-off Bugatti La Voiture Noire στην έκθεση της Γενεύης.

Χθες, εκπρόσωπος του αρχηγού της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας δήλωσε ότι η παραπάνω είδηση δεν είναι αλήθεια και ότι ο Ronaldo δεν αγόρασε το αυτοκίνητο. Εκτός αυτού, επικεφαλής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Bugatti, Tim Bravo, δήλωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram:

Σήμερα αισθάνθηκα περισσότερο σαν εκπρόσωπος του Cristiano Ronaldo από επικεφαλής επικοινωνίας της Bugatti. Κάθε τηλεφωνική κλήση ή mail αφορούσε τις φήμες που έλεγαν ότι ο ποδοσφαιριστής της Juventus είναι ο υποτιθέμενος αγοραστής της La Voiture Noire. Η δήλωσή μου – όλη μέρα και για όσες φορές μου ζητάτε – είναι ότι δεν σχολιάζουμε αυτές τις φήμες, ακόμα λιγότερο όταν εμπλέκονται πελάτες. Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά τους και αυτοί, όχι εμείς, αποφασίζουν αν θέλουν να δημοσιοποιήσουν κάτι ή όχι. Έτσι, δεν μπορώ να αρνηθώ ούτε να επιβεβαιώσω τις αναφορές.