Τον Φεβρουάριο του 2016, ο Horacio και η εξαίρετη ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών του, παρουσιάζοντας την Huayra BC κατάφερε να κάνει το καλό, καλύτερο. Ένα χρόνο αργότερα, ο Kris Singh, o δισεκατομμυριούχος CEO της Tequesta Investments που λατρεύει τις δημιουργίες της Lamborghini, της Pagani και της Koenigsegg πρόσθεσε μια ακόμη Huayra στη συλλογή του.

O λόγος για την Huayra BC Macchina Volante που ξεχωρίζει από το μπλε και το γυμνό carbon, με τα χρώματα της ιταλικής σημαίας να βρίσκονται στην αεροτομή, με τις δαγκάνες να φρένων να είναι βαμμένες σε μπλε χρώμα. Η μοναδική αυτή Huayra BC (η 12η από τις 20 που θα κατασκευάσει η Pagani) φέρει επιπλέον εισαγωγές αέρα στα πλαϊνά πάνελ και μια εισαγωγή αέρα στην οροφή εμπνευσμένη από την Pagani Zonda Cinque. Στο εσωτερικό συναντάμε μπλε λεπτομέρειες, μαύρα αλουμινένια στοιχεία, carbon, μαύρες Alcantara επενδύσεις με λευκές, πράσινες και κόκκινες ραφές.

Φαίνεται, όμως, ότι ήρθε η ώρα να την αποχωριστεί μετά από δύο χρόνια στην κατοχή του. Το αυτοκίνητο βρίσκεται προς πώληση από την αντιπροσωπεία Miller Motorcars χωρίς να γίνεται γνωστή η τιμή της. Μόνο φθηνή, όμως, δεν θα είναι.

Να θυμίσω το αυτοκίνητο αποδίδει 750 άλογα και 1.000 Nm ροπής, χάρη στον twin-turbo 6λιτρο V12 κινητήρα της Mercedes-AMG. Επιπλέον, στεγνό ζυγίζει 1.218 κιλά για ακόμα καλύτερη οδηγική συμπεριφορά και ταχύτητα, και βγήκε σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 20 αυτοκινήτων.