Η GM προχωρά σε επενδύσεις σε 4 εργοστάσια της σε ΗΠΑ και Καναδά

Σχετικά άρθρα

Η General Morors ανακοίνωσε πως μετατρέπει το εργοστάσιό της στην Οσάβα του Καναδά σε μονάδα κατασκευής εξαρτημάτων και προηγμένο κέντρο δοκιμών αυτόνομων και νέων οχημάτων.

Ως μέρος της συμφωνίας, η GM Καναδά έχει δεσμευτεί να επενδύσει 170 εκατ. δολάρια για την αναβάθμιση του εργοστασίου, ενώ θα διατηρήσει τους 300 ωρομίσθιους υπαλλήλους, με το εργοστάσιο να απασχολεί συνολικά 2.600 άτομα.

Η παραγωγή αυτοκινήτων στο συγκεκριμένο εργοστάσιο θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2019. Αυτό σήμερα κατασκευάζεται τα Chevrolet Silverado, GMC Sierra, Chevrolet Impala και Cadillac XTS.

Παράλληλα η GM ανακοίνωσε την επένδυση 700 εκατ. δολαρίων σε τρία εργοστάσιά της στο Οχάιο, σε αυτά των Toledo, Parma και Moraine, δημιουργώντας 450 νέες θέσεις εργασίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM φεύγει από τα εμβληματικά της κεντρικά γραφεία

Από το 1996 η GM έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Renaissance Centre, στο ψηλότερο κτίριο του Ντιτρόιτ, αλλά η εταιρία εγκαταλείπει τον εμβληματικό...

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...