Νέο Volkswagen Golf: Τα πρώτα επίσημα σκίτσα του

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen έδωσε τα πρώτα δύο σκίτσα του νέου Golf, αποκαλύπτοντας μας τον σχεδιασμό του εσωτερικού του νέου μοντέλου της.

Βλέπουμε πως υπάρχει τρικάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ψηφιακός πίνακας οργάνων, αλουμινένια διακοσμητικά, κοντός επιλογέας ταχυτήτων και ελάχιστα φυσικά κουμπιά, μόλις 4, τα οποία βρίσκονται ανάμεσα στους κεντρικούς λεπτούς αεραγωγούς. Υπάρχουν επιφάνειες αφής για τον έλεγχο του συστήματος κλιματισμού, ακριβώς κάτω από την κεντρική οθόνη και ηλεκτρικά ελεγχόμενο χειρόφρενο.

Επίσης υπάρχει μια ακόμη οθόνη αφής στα αριστερά του πίνακα οργάνων, που ενεργοποιεί/απενεργοποιεί τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, όπως και τους προβολείς ομίχλης.

Διάβασε ακόμη

Το νέο Golf φέρει το ανανεωμένο λογότυπο της Volkswagen

Παράλληλα η VW έκανε γνωστό πως το νέο Golf εκτός από κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, θα προσφέρεται και σε έκδοση με CNG (Golf TGI), αλλά και σε μια plug-in υβριδική που θα έχει ηλεκτρική αυτονομία έως 80 χιλιόμετρα.

Διάβασε επίσης

Το νέο Volkswagen Golf θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...