Η SsangYong παρουσίασε το Tivoli τον Δεκέμβριο του 2014 και έχοντας φτάσει στο μέσο του κύκλου ζωής του η Νοτιοκορεάτικη εταιρία παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του. Το επίσημο ντεμπούτο του θα γίνει στις 4 Ιουνίου, με τις αλλαγές στο facelift του Tivoli να εντοπίζονται από τους επανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, τη νέα μάσκα και τα νέα LED φωτιστικά σώματα.

Περνώντας στο εσωτερικό, το Tivoli πλέον εφοδιάζεται με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 10,25 ιντσών και μια αρκετά αλλαγμένη κεντρική κονσόλα. Στο κέντρο της υπάρχει η νέα οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 9 ιντσών, ενώ νέοι είναι οι αεραγωγοί και ο λεβιές των ταχυτήτων.

Μηχανικά, η SsangYong αναφέρει ότι τοποθετεί πλέον στο μοντέλο έναν νέο 1.500άρη turbo κινητήρα βενζίνης, χωρίς να ανακοινώνονται περαιτέρω τεχνικά χαρακτηριστικά και θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες για να μάθουμε περισσότερα στοιχεία για το αυτοκίνητο.

Αυτός θα πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6d, με το κορεάτικο μοντέλο να είναι διαθέσιμα και με έναν πετρελαιοκινητήρα 1,6-λίτρων 115 ίππων, που θα συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο είτε με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Aisin. Τέλος, το ανανεωμένο Tivoli εξοπλίζεται και με νέα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού.