300στο GP για τον Kimi Raikkonen

Σχετικά άρθρα

Ελάχιστοι είναι οι πιλότοι έχουν καταφέρει να βρεθούν 300 φορές στην εκκίνηση ενός αγώνα της Formula 1 και ο Kimi Raikkonen στο προσεχές αγώνα του Μονακό (26/5) θα γίνει ένας από αυτούς. Όπως είπε ο Raikkonen:

Η οδήγηση είναι το μοναδικό πράγμα στη Formula 1 που μου αρέσει. Το κοινό δεν θα πρέπει να περιμένει κάποιο κράνος με ειδικό για την περίσταση σχεδιασμό, αφού το φοράω μόνο επειδή προστατεύει το κεφάλι μου.

Όλοι μιλούν για τον 300στο μου αγώνα, αλλά προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο η απόδοση μας. Οι δοκιμές στη Βαρκελώνη ήταν σημαντικές για να κατανοήσουμε καλύτερα τα προβλήματα μας, παρ’ όλα αυτά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο ταιριάζει το μονοθέσιο μας στην πίστα του Μονακό.

Από το ντεμπούτο του με την Sauber στον αγώνα της Αυστραλίας του 2001, ο Kimi Raikkonen κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο ξεχωριστούς οδηγούς της Formula 1 κατακτώντας μέχρι σήμερα 21 νίκες. Ο Frederic Vasseur – Επικεφαλής της ομάδας Alfa Romeo Racing και CEO της Sauber Motorsport AG δήλωσε:

Οι δοκιμές την προηγούμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη πήγαν καλά και είμαι σίγουρος ότι είμαστε και πάλι στο σωστό δρόμο. Είναι ενδιαφέρον το πώς οι ομάδες μάχονται για τις μεσαίες θέσεις με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Κάθε πίστα είναι μία νέα αρχή, ειδικά όσον αφορά στα ελαστικά, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να κάνεις τις σωστές επιλογές και κάποιες τις λάθος. Είχαμε τις δυσκολίες μας στη Βαρκελώνη, αλλά είμαστε έτοιμοι για έναν καλό αγώνα στο Μονακό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...