Skoda Mountiaq. Ένα one-off pickup που βασίζεται στο Kodiaq

Σχετικά άρθρα

Η Skoda παρουσιάζει το Mountiaq, ένα one-off pickup που βασίζεται στο Kodiaq. Είναι δημιουργία 35 φοιτητών της επαγγελματικής σχολής μηχανικών της εταιρίας, που χρειάστηκαν περισσότερες από 2.000 ώρες για να το κατασκευάσουν, με το ντεμπούτο του να γίνεται στο φετινό Worthersee.

Το Mountiaq είναι δίπορτο, έχει LED φώτα στην οροφή και σε αρκετά ακόμη μέρη, φωτιζόμενο λογότυπο και εξωτερική εισαγωγή αέρα. Έχει μήκος 4.9999 χλστ., πλάτος 2.005 χλστ, ύψος 1.710 χλστ., με το μεταξόνιο να είναι κοντύτερο κατά 3 χλστ. (2.788 χλστ.) σε σχέση με το μεγάλο τσέχικο SUV. Ζυγίζει 2.450 κιλά. Η απόσταση από το έδαφος του Mountiaq είναι αυξημένη κατά 100 χλστ. σε σχέση με το Kodiaq Scout, καθώς πατάει σε 17άρες ζάντες, μεγάλα ελαστικά και νέα ανάρτηση.

Δεν διαθέτει πίσω καθίσματα προκειμένου να δημιουργηθεί ο απαιτούμενος χώρος για την καρότσα, με τους φοιτητές της Skoda να έχουν την πλήρη υποστήριξη των σχεδιαστικών και τεχνικών ομάδων της τσέχικης εταιρίας.

Τέλος, μηχανικά κινείται από τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα, απόδοσης 190 ίππων ενώ στο εσωτερικό υπάρχει ηχοσύστημα 2.000 Watt, 3D εκτυπωμένα διακοσμητικά και δύο walkie-talkies.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Ξεκίνησε η παραγωγή του Skoda Octavia facelift

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Skoda παρουσίασε το facelift του Octavia και σήμερα η τσέχικη εταιρία έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η παραγωγή του best...