Η Renault παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση του Koleos, τρία χρόνια μετά την παρουσίαση της τωρινής γενιάς. Στιλιστικά το μοντέλο αποκτά νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες, χρωμιομένα διακοσμητικά, Pure Vision LED φωτιστικά σώματα στον βασικό εξοπλισμό, 3D πίσω φωτιστικά σώματα, νέο μεγάλο πίσω φως, νέες ζάντες 18″ και 19″, ενώ προσφέρεται και στο νέο Vintage Red χρώμα.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέα, βελτιωμένα πλαστικά με μαλακή αφή, νέα διακοσμητικά, νέα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, δύο θύρες USB στη κεντρική κονσόλα, με το R-Link2 σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να υποστηρίζει πλέον Apple CarPlay και Android Auto και να προσφέρεται με οθόνη 7″ και 8,7″.

Το ανανεωμένο Koleos προσφέρεται με σύστημα αυτόματης πέδησης με ανίχνευση πεζών και κάτω από το καπό του υπάρχει ο 1.8 Blue dCi κινητήρας πετρελαίου απόδοσης 150 ίππων με 340 Nm ροπής και ο 2,0-λιτρος Blue dCi απόδοσης 190 ίππων με 380 Nm ροπής. Και οι δύο συνδυάζονται μόνο με το X-Tronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, με τον 2,0-λιτρο να εξοπλίζεται και με σύστημα τετρακίνησης All Mode 4×4 που έχει κεντρικό διαφορικό με λειτουργία κλειδώματος 50:50.

Το μοντέλο θα προσφέρεται στις εκδόσεις Iconic και GT-Line που μεταξύ άλλων διαθέτουν σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, ενεργό cruise control, σύστημα keyless, διζωνικό κλιματισμό και κρυφό φωτισμό.