To αυτόνομο φορτηγό της Volvo ξεκίνησε την μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Volvo Trucks είχε παρουσιάσει το Vera, ένα νέο πρωτότυπο, αυτόνομο, ηλεκτρικό φορτηγό που δεν διαθέτει κουβούκλιο. Με αυτό η σουηδική εταιρία μας δείχνει το πως φαντάζεται τις μεταφορές του μέλλοντος, οι οποίες εκτός από ασφαλέστερες και αποτελεσματικότερες, θα είναι και πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

https://youtu.be/HYZ7syZKSMU

Από σήμερα το αυτόνομο φορτηγό έχει αναλάβει την μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι του στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Το όχημα μπορεί να κινηθεί έως και με 40 χλμ/ώρα.

https://youtu.be/CMREUiQZSIs

Το Vera μπορεί να μεταφέρει σε κοντινές αποστάσεις εμπορεύματα βάρους έως και 32 τόνους, με τον αυτόνομο τράκτορα να μπορεί να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, με το όχημα να ελέγχεται μέσω υπηρεσιών cloud από ένα κέντρο ελέγχου που παρακολουθεί αδιάλειπτα τις κινήσεις του, ώστε να τις βελτιώνει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...