Το πρώτο τρέιλερ της σειράς κινουμένων σχεδίων Fast & Furious: Spy Racers

Σχετικά άρθρα

Το παγκόσμιο φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων στο Annecy της Γαλλίας επέλεξε το Netflix για να δώσει το πρώτο teaser trailer της σειράς καρτούν “Fast & Furious: Spy Racers”, η οποία θα βγει στις αίθουσες στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Η σειρά κινουμένων σχεδίων είναι προϊόν συνεργασίας με την DreamWorks Animation και αυτή επεκτείνει το franchise με μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων όπου ο έφηβος Tony Toretto ακολουθεί τα βήματα του ξαδέρφου του, Dom (ο χαρακτήρας του Vin Diesel στην ταινία), όταν αυτός και οι φίλοι του στρατολογούνται από την κυβέρνηση για να διεισδύσουν σε μια ελίτ αγωνιστική ομάδα, που είναι στην πραγματικότητα “βιτρίνα” για μια κακή εγκληματική οργάνωση που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο.

Οι Tim Hedrick (Voltron Legendary Defender) και Bret Haaland (All Hail King Julien) είναι οι showrunners, αλλά και εκτελεστικοί παραγωγοί, ενώ τον ίδιο ρόλο θα έχουν και οι Vin Diesel, Neal Moritz και Chris Morgan.

Κλείνοντας, να θυμίσω ότι στις 29 Αύγουστο 2019 περιμένουμε το Hobbs & Shaw με τους Jason Statham, Idris Elba και Dwayne “The Rock” Johnson.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...