Λίγο πριν την έναρξη του φετινού 24ώρου αγώνα στο Le Mans, η Aston Martin ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι θα συμμετέχει στην Hypercar κατηγορία στην σουπερσεζόν 2020/2021 του WEC, με τουλάχιστον 2 αγωνιστικές Valkyrie.

Εκτός αυτού, όμως, ο CEO της βρετανικής εταιρίας, Andy Palmer, έκανε γνωστό ότι θα προσπαθήσουν να σπάσουν με την Valkyrie το ρεκόρ γύρου στο Nurburgring. Συνεχίζοντας, ο Palmer είπε ότι η Valkyrie δεν αναπτύσσεται έχοντας κατά νου τον γύρο στο Nurburgring, αλλά η εταιρεία ξέρει ότι θα είναι πολύ γρήγορη στη γερμανική πίστα, τονίζοντας:

Στις περισσότερες περιπτώσεις ένας γύρος στο Nurburgring δεν είναι σημαντικός. Ωστόσο, σε ορισμένες αγορές, περιέργως σκέφτομαι την Κίνα, ένας χρόνος στο Nurburgring είναι σημαντικός για τη δύναμη ενός supercar. Στην πραγματικότητα δεν το αναπτύσσουμε για το ρεκόρ. Δεν είναι αυτό που θα το χαρακτηρίζει, αλλά πιθανότατα να καταλήξουμε να γράψουμε ένα χρόνο.

Ξέρουμε ήδη ότι θα είναι εξωφρενικά γρήγορη εκεί. Σκέφτομαι ότι ίσως κάνουμε κάτι cool, όπως το να κάνουμε την προσπάθεια σε μια δημόσια ημέρα, κάτι τόσο τρελό.