Η Automobili Pininfarina παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης το Battista, το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό supercar της που σύμφωνα με την ίδια, είναι το δυνατότερο ιταλικό αυτοκίνητο παραγωγής. Δεν έμεινε, όμως, εκεί, καθώς συνέχισε να εξελίσσει το αυτοκίνητο της και σήμερα παρουσίασε τις αλλαγές που έκανε στο εμπρός μέρος του. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στην έκθεση αυτοκινήτου στο Τορίνο της Ιταλίας, που διεξάγεται στο πάρκο Valentino.

To Battista είναι βαμμένο σε ένα νέο μπλε (Blu Iconica) χρώμα, με τις αλλαγές να εντοπίζονται στο κάτω τμήμα του εμπρός προφυλακτήρα και στις εισαγωγές αέρα, που συνολικά βελτιώνουν την αεροδυναμική απόδοση του πρώτου μοντέλου της εταιρίας.

Μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης, το πρωτότυπο θα συνεχίσει την εξέλιξη του με περισσότερες ώρες στην αεροδυναμική σήραγγα, με δοκιμές σε προσομοιωτή, ενώ θα πατήσει και πίστα. Οδηγός θα είναι ο πρώην οδηγός της Formula 1 και Formula E, Nick Heidfeld, ο οποίος τώρα κατέχει το ρόλο του επικεφαλής οδηγού εξέλιξης της Pininfarina.