Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Lamborghini SC18 Alston

Σχετικά άρθρα

Στο Goodwood έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κοινό η Lamborghini SC18 Alston, η πρώτη one-off δημιουργία της Lamborghini Squadra Corse.

Παρότι μπορεί να κινηθεί νόμιμα στους δημόσιους δρόμους, η Lamborghini SC18 Alston έχει σχεδιαστεί για χρήση εντός πίστας. Γι’αυτό διαθέτει εξαιρετική αεροδυναμική, με αρκετά στοιχεία να αντλούν έμπνευση από την αγωνιστική Huracan Super Trofeo Evo. Έτσι η SC18 Alston διαθέτει μεταξύ άλλων μεγάλη πίσω carbon αεροτομή που ρυθμίζεται μηχανικά σε τρεις θέσεις, ενώ το κάλυμμα του κινητήρα διαθέτει 12 εισαγωγές αέρα. Εντυπωσιακές και οι απολήξεις των εξατμίσεων στο πίσω μέρος.

Μηχανικά φορά τον V12 6,5-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 770 ίππων στις 8.500 σ.α.λ με 720 Nm ροπής στις 6.750 σ.α.λ. Συνδυάζεται με το 7-τάχυτο κιβώτιο ISR, με το αυτοκίνητο να έχει carbon σώμα, με την απόσταση από το έδαφος να ανέρχεται σε μόλις 10,9 εκατοστά, ενώ φορά ζάντες 20″ μπροστά και 21″ πίσω, με ελαστικά Pirelli P Zero Corsa.

Η Lamborghini SC18 είναι βαμμένη στο Grigio Daytona γκρι χρώμα, έχοντας κόκκινες λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό τα πάντα είναι επενδυμένα με Nero Ade μαύρες Alcantara επενδύσεις, με Rosso Alala κόκκινες ραφές. Τα bucker καθίσματα είναι κατασκευασμένα από carbon, με την Lamborghini να τοποθετεί στο αυτοκίνητο και ένα σύστημα τηλεμετρίας που καταγράφει κάθε λεπτομέρεια του αυτοκινήτου όταν ο οδηγός της SC18 Alston κινείται εντός πίστας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...