Θα σου άρεσε το νέο Mitsubishi Lancer να είναι έτσι;

Σχετικά άρθρα

Με τις φήμες να θέλουν την Mitsubishi να ετοιμάζει τη νέα γενιά του Lancer σεντάν, το ρωσικό Kolesa έκανε μια προσπάθεια δημιουργώντας αυτές τις δύο renderings φωτογραφίες που μας δείχνουν το πως φαντάζεται το ίδιο πως θα είναι ενδέκατη γενιά του Lancer.

Μάλιστα, οι φήμες θέλουν το μοντέλο να προσφέρεται και σε έκδοση Evolution. Το μοντέλο θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-C/D F4 της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, με το Evo να φορά τον 2,0-λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα του επόμενου Renault Megane RS, που θα συνδυάζεται με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο του γαλλικού μοντέλου και με το σύστημα τετρακίνησης S-AWC της Mitsubishi.

Ο κινητήρας αναμένεται να αποδίδει κοντά στα 300 άλογα, ενώ με την προσθήκη ήπιου υβριδικού συστήματος 48V, η συνολική ιπποδύναμη θα ανέρχεται στα 345 άλογα και στα 435 Nm ροπής.

Να σημειωθεί πως οι renderings φωτογραφίες χρησιμοποιούν ως βάση το Renault Megane sedan.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Mitsubishi ASX facelift

Δεν πέρασαν παρά μόλις 19 μήνες από τότε που η Mitsubishi παρουσίασε τη νέα γενιά του ASX και κυκλοφόρησε ήδη την ανανεωμένη έκδοση του...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...