H Skoda καταπολεμά τις αλλεργίες και τη καταρροή με νέα τεχνολογία στον κλιματισμό

Σχετικά άρθρα

Η Τσέχικη εταιρία παρουσιάζει στο νέο Scala μια νέα τεχνολογία για το σύστημα κλιματισμού που ευελπιστεί ότι θα βάλει τέλος στα συμπτώματα καταρροής κατά τη χρήση του το καλοκαίρι.

Αφορμή για τη λύση ήταν οι περίπου 13 εκατομμύρια επιβάτες στη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις κλιματολογικές αλλαγές των εποχών και παρουσιάζουν αλλεργίες αλλά και συμπτώματα κρυώματος, με το air-condition του αυτοκινήτου να επιβαρύνει την κατάσταση.

Το συμπαγές hatchback της εταιρείας προσπαθεί να καταπολεμήσει τα παραπάνω συμπτώματα με μια έξυπνη τεχνολογία που συνδυάζει τον έλεγχο του κλίματος με ένα ειδικό φίλτρο καμπίνας και αισθητήρα ποιότητας αέρα. Αυτά φιλτράρουν τη γύρη, βοηθώντας έτσι να μειωθούν τα συμπτώματα του βήχα, του φτερνίσματος και της φαγούρας, έτσι ώστε οι επιβάτες να μην χρειαστούν κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Η Skoda προτείνει κατά την χρήση του κλιματισμού, να παραμένουν τα παράθυρα κλειστά και να είναι ενεργοποιημένη η ανακύκλωση του αέρα. Έτσι εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή ποιότητα στον αέρα της καμπίνας.

Επιπλέον, η Skoda αναφέρει ότι έχει μελετηθεί διεξοδικά η ροή του αέρα στην καμπίνα από όλους τους αεραγωγούς, στο ταμπλό αλλά και στην πίσω κονσόλα, προκειμένου να γίνεται καλύτερος καταμερισμός της θερμοκρασίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...