Lotus Evora GT με 421 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Lotus παρουσιάζει την Evora GT, το κορυφαίο μοντέλο της που αντικαθιστά τις Evora 400 και Evora Sport 410. Μηχανικά φορά τον V6 3,5-λίτρων κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 421 ίππων με 430 Nm ροπής. Αυτός επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 303 χλμ/ώρα.

Ο κινητήρας συνδυάζεται τόσο με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, όσο και με ένα εξατάχυτο αυτόματο, με την ροπή του κινητήρα με το δεύτερο κιβώτιο να ανεβαίνει στα 450 Nm, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 280 χλμ/ώρα.

Η Evora GT έχει νέο bodykit που αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, μπροστά spoiler, carbon αεραγωγούς και διαχύτη. Οι ζάντες είναι 19″ μπροστά και 20″ πίσω και στο εσωτερικό συναντάμε Alcantara και δερμάτινες επενδύσεις.

Η εταιρία προσφέρει το πακέτο Carbon Pack που μειώνει το βάρος κατά 22 κιλά, αφού διαθέτει καπό, οροφή, πορτμπαγκάζ, spoiler και διαχύτη κατασκευασμένα από carbon. Επίσης η εξάτμιση τιτανίου μειώνει περαιτέρω το βάρος κατά 22 κιλά, έτσι ώστε το αυτοκίνητο να ζυγίζει 1.408 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...