Nissan και Manchester City επεκτείνουν την παγκόσμια συνεργασία τους

Σχετικά άρθρα

Η Nissan και η Manchester City ανακοίνωσαν την επέκταση της παγκόσμιας συνεργασίας τους, με τον προπονητή της βρετανικής πρωταθλήτριας ομάδας ποδοσφαίρου, Pep Guardiola, να “χρίζεται” πρεσβευτής της Nissan.

Η νέα συνεργασία εξασφαλίζει ότι η Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θα συνεχίσει να είναι ο επίσημος αυτοκινητικός συνεργάτης του City Football Group, του ποδοσφαιρικού επιχειρηματικού ομίλου της ομάδας, και των ομάδων του στην Αγγλία, στις Η.Π.Α. και στην Αυστραλία.

Η επέκταση αυτής της συνεργασίας ανακοινώθηκε τη στιγμή που η Manchester City ετοιμάζεται για την Ιαπωνία, πραγματοποιώντας το τελευταίο σκέλος της προετοιμασίας της στην Ασία. Εκεί, έπαιξε στο στάδιο Nissan στη Yokohama έναν -sold out- αγώνα με τη Jokohama F. Marinos της J-League, η οποία ανήκει στη Nissan και στην οποία το City Football Group, κατέχει μειοψηφικό μερίδιο. Για την ιστορία, το αποτέλεσμα ήταν 3-1 υπέρ της ομάδας της Premier League.

Η Nissan και το City Football Group είναι συνεργάτες από το 2014, με την πρώτη να ήταν ο πρώτος συνεργάτης του City Football Group, δουλεύοντας με την Manchester City, την New York City FC, καθώς και με την Melbourne City FC. O Guardiola είναι ένας από τους πιο γνωστούς και πολυβραβευμένους προπονητές του κόσμου, ο οποίος πρόσφατα θεμελίωσε το “σπάσιμο” του ρεκόρ του συλλόγου του για την “Fourmidables” σεζόν, με την Manchsester City να κερδίζει την Premier League, το FA Cup, το League Cup και το Community Shield.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...