Επίσημο: Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster και Huracan Evo GT Celebration

Σχετικά άρθρα

Στο Pebble Beach η Lamborghini παρουσίασε δύο ειδικές εκδόσεις των Aventador και Huracan.

Πρόκειται για τις Aventador SVJ 63 Roadster και Huracan Evo GT Celebration. Η πρώτη βασίζεται στην Avenatado SVJ Roadster και αποτίει φόρο τιμής στην χρονιά ίδρυσης της ιταλικής εταιρίας, το 1963. Μηχανικά φορά τον ατμοσφαιρικό 6,5-λίτρων V12 κινητήρα απόδοσης 770 ίππων και 720 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται στον δρόμο από όλους τους τροχούς, μέσω του 7-τάχυτο αυτόματου κιβωτίου (ISR) μονού συμπλέκτη.

Είναι διαθέσιμη σε οκτώ χρωματικούς συνδυασμούς με ματ ή γυαλιστερά carbon μέρη, ειδικές σφυρήλατες ζάντες, carbon διακοσμητικά και τρία διαφορετικά χρώματα επενδύσεων Alcantara στο εσωτερικό. Η παραγωγή της θα περιοριστεί σε 63 μονάδες.

Η Huracan Evo GT Celebration αποτίει φόρο τιμής στις επιτυχίες της αγωνιστικής Huracan στους αγώνες της Βορείου Αμερικής, αφού η Huracan έχει καταφέρει να κερδίσει στην κατηγορία της, τον 12ωρο αγώνα του Sebring και τον 24ωρο αγώνα της Daytona, για δύο συνεχόμενες χρονιές.

Είναι βαμμένη σε πράσινο χρώμα με πορτοκαλί λεπτομέρειες και έχει ζάντες 20″. Φορά τον ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα 5,2-λίτρων απόδοσης 640 ίππων και 600 Nm ροπής και θα προσφέρεται αποκλειστικά στην αγορά της Βορείου Αμερικής. Μόλις 36 τέτοιες θα κατασκευάσει η ιταλική εταιρία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...