Επίσημο: Πενταετής συνεργασία Μπαρτσελόνα και Cupra

Σχετικά άρθρα

Μπαρτσελόνα και Cupra επιβεβαίωσαν την είδηση του προηγούμενου μήνα, ανακοινώνοντας συνεργασία για τις επόμενες πέντες αγωνιστικές σεζόν.

Στα πλαίσια της συνεργασίας, η Cupra εκτός από Official Automotive and Mobility Partner της Καταλανικής ομάδας, θα γίνει και ένας από τους Παγκόσμιους Επίσημους Συνεργάτες της.

Αυτή η συνεργασία θα περιλαμβάνει προβολή στον χώρο γύρω από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου καθώς και Cupra VIP Box στο Camp Nou για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της FC Barcelona.

Μια ειδικά διαμορφωμένη περιοχή αναμένεται επίσης να δημιουργηθεί έξω από το γήπεδο για τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να ανακαλύψουν τη μάρκα Cupra.

https://www.youtube.com/watch?v=JYkz1Orj3CU

Επιπλέον, προκειμένου να προωθηθεί η καινοτομία στον τομέα της κινητικότητας, οι Seat, Cupra και FC Barcelona θα αναπτύξουν από κοινού λύσεις micro-mobility και electro-mobility γύρω από το Camp Nou. Οι εγκαταστάσεις του γηπέδου θα λειτουργήσουν ως εργαστήριο δοκιμών για σχέδια αστικής κινητικότητας στη Βαρκελώνη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Cupra Born VZ με 326 άλογα

H Cupra παρουσίασε σήμερα την σπορ έκδοση του Born, την VZ όπως την ονομάζει. Κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτροκινητήρα, τοποθετημένος στον πίσω άξονα, που...