Σύμφωνα με την γαλλική Le Parisien, ο Michael Schumacher εισήχθη σε νοσοκομείο του Παρισιού προκειμένου να υποβληθεί σε “μυστική θεραπεία”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Schumacher εισήχθη στο νοσοκομείο Πομπιντού στο νοτιοδυτικό Παρίσι το απόγευμα της Δευτέρας, όπου θα υποβληθεί σε θεραπεία, που βασίζεται στην μετάγγιση βλαστοκυττάρων από ειδικό Γάλλο γιατρό. Να σημειωθεί πως μέχρι και αυτήν την ώρα, η υπεύθυνη επικοινωνίας του Schumacher, η Sabine Kehm, δεν έχει σχολιάσει το δημοσίευμα.

Όπως θα θυμάσαι, ο 50χρονος σήμερα Schumacher, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου 2013 ενώ έκανε σκι εκτός πίστας στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων. Αν και φορούσε κράνος, το χτύπημα σε βράχο ήταν εξαιρετικά σοβαρό, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και οι γιατροί να τον βάζουν τότε σε τεχνητό κώμα.

Τους τελευταίους μήνες υπάρχουν δηλώσεις στενών φίλων και συνεργατών του Γερμανού πιλότου που αναφέρουν πως η υγεία του βελτιώνεται ολοένα και περισσότερα.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Jean Todt, σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως βρέθηκε στο σπίτι του Schumacher την Ελβετία και παρακολούθησαν μαζί ένα grand prix. Η οικογένεια του δεν δίνει πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του, ενώ καλεί τους θαυμαστές του να σεβαστούν την ιδιωτικότητά του, τονίζοντας ότι βρίσκεται “στα καλύτερα χέρια”.