Το Mercedes-AMG One δεν θα κυνηγήσει το ρεκόρ τελικής ταχύτητας και το ρεκόρ στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Ο επικεφαλής της AMG, Tobias Moers, μιλώντας από την έκθεση της Φρανκφούρτης έκανε γνωστό ότι η γερμανική εταιρία δεν ενδιαφέρεται να μπει στον “πόλεμο” της τελικής ταχύτητας με το υβριδικό hypercar που ετοιμάζει, τονίζοντας:

Δεν ενδιαφερόμαστε να μπούμε στον ανταγωνισμό της τελικής ταχύτητας, ούτε στον ταχύτερο γύρο στο Nurburgring. Το να πιάσεις 350 ή 400 χλμ/ώρα, είμαι ok με αυτό. Η εμπειρία της οδήγησης ενός κινητήρα από την Formula 1 είναι όμως πολύ πιο σημαντική από την τελική ταχύτητα.

Όπως και να έχει, κανείς δεν λέει ότι το Mercedes-AMG One θα είναι αργό, καθώς η συνολική απόδοση του 1,6-λίτρων V6 κινητήρα αναμένεται να είναι πάνω από 1.000 άλογα, μαζί με τους ηλεκτροκινητήρες. Όσον αφορά τις επιδόσεις, το Mercedes-AMG One θα επιταχύνει για το 0-200 χλμ/ώρα σε λιγότερο από έξι δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα θα ξεπερνά τα 350 χλμ/ώρα.

Διάβασε ακόμα

Mercedes-AMG One: Από το 2021 και μετά θα ξεκινήσει η παραγωγή του

ΠηγήTopgear.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...