Εκτός τεχνητού κώματος ο Juan Manuel Correa

Σχετικά άρθρα

Ο οδηγός της Formula 2, Juan Manuel Correa, που εμβόλισε τον Anthoine Hubert που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, βγήκε σήμερα από το τεχνητό κώμα. Κατά τη μοιραία σύγκρουση, ο Correa τραυματίστηκε στα πόδια και στην σπονδυλική του στήλη και από τις αρχές του μήνα είχε μεταφερθεί από το νοσοκομείο της Λιέγης του Βελγίου όπου χειρουργήθηκε, σε νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου διαπιστώθηκε πως πάσχει από ARDS (σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας).

Παρά το γεγονός πως ο Correa δεν βρίσκεται πλέον σε τεχνητό κώμα, οι γιατροί προειδοποιούν πως βρίσκεται ακόμα σε “αγώνα ενάντια στον χρόνο”, σε ότι έχει να κάνει με τους τραυματισμούς στα πόδια του και παραμένει στην εντατική.

Η λειτουργία των πνευμόνων του δεν υποστηρίζεται πλέον από το ECMO [Extra Corporeal Membrane Oxygenation] και έχει τις αισθήσεις του, χωρίς να είναι πλήρως λειτουργικός, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται πλέον σοβαρή, από κρίσιμη που ήταν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...