Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το συγκεκριμένο Astra που ήταν το Reasonably Priced Car του Top Gear να αναζητά νέο ιδιοκτήτη. Το αυτοκίνητο είχε βγει προς πώληση το 2015 και το 2016 και πλέον πωλείται ξανά.

Το αυτοκίνητο το έχουν οδηγήσει 22 διασημότητες, οι Olly Murs, Nicholas Hoult, Aaron Paul, Brian Johnson, Jimmy Carr, Hugh Jackman, David Haye, Warwick Davis, Margot Robbie, Will Smith, Benedict Cumberbatch, Rachel Riley, Gillian Anderson, Charles Dance, Joss Stone, Kiefer Sutherland, James Blunt, Ron Howard, Tom Hiddleston, Hugh Bonneville, Steven Tyler και Mike Rutherford. Ταχύτερος όλων ο τραγουδιστής Olly Murs, που είχε σημειώσει χρόνο 1:44.6 στην πίστα του Top Gear, όταν την εκπομπή την παρουσίαζαν ακόμη οι Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond.

Το αυτοκίνητο έχει διανύσει 8.979 χλμ, φορά τον 1.600αρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 115 ίππων, είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα, φορά ζάντες 17″, roll cage και bucket καθίσματα. Για την τοποθέτηση του roll cage, οι υπεύθυνοι του Top Gear απενεργοποίησαν τους αερόσακους ώστε να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος, και όπως είναι το αυτοκίνητο, δεν μπορεί να πάρει έγκριση τύπου.

Όποιος το αγοράσει, μπορεί να το φέρει σε κατάσταση να κυκλοφορεί νόμιμα στον δρόμο, αλλά όπως αναφέρει η αγγελία, αυτό θα έχει σημαντικό κόστος. Ο σημερινός ιδιοκτήτης του το αγόρασε πέρυσι και μέχρι αυτήν την στιγμή που γράφοντας οι συγκεκριμένες λέξεις, το αυτοκίνητο έχει μόλις ένα bid, 500 λιρών (565 ευρώ).