Ο Juan Manuel Correa κάνει τις πρώτες του δηλώσεις, μετά το τρομακτικό δυστύχημα στο Spa

Σχετικά άρθρα

Ο οδηγός αγώνων του πρωταθλήματος της F2, Juan Manuel Correa, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την πρώτη του γραπτή δήλωση, μετά το τρομακτικό και μοιραίο δυστύχημα στην πίστα του Spa την τελευταία ημέρα του Αυγούστου.

Όπως -δυστυχώς- θα θυμάσαι, ο Correa εμβόλισε τον Anthoine Hubert, που είχε ως αποτέλεσμα ο δεύτερος να χάσει τη ζωή του, με τον Correa να τραυματίζεται στα πόδια και στην σπονδυλική του στήλη. Παράλληλα, διαπιστώθηκε πως πάσχει από ARDS (σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας), και γι’αυτό οι γιατροί τον είχαν βάλει σε τεχνητό κώμα.

Από αυτό βγήκε πριν περίπου τρεις εβδομάδες, και -σήμερα- έχοντας υποβληθεί επιτυχώς σε χειρουργική επέμβαση 17 ωρών στο δεξί του πόδι, ο 20-χρονος οδηγός από το Εκουαδόρ έγραψε:

Αυτές οι τελευταίες εβδομάδες ήταν εξαιρετικά σκληρές, πιο δύσκολες από ο,τιδήποτε έχω αντιμετωπίσει τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Καταλαβαίνω ότι το μέλλον σχετικά με την αποκατάσταση των ποδιών μου, συγκεκριμένα το δεξί μου πόδι, εξακολουθεί να είναι αρκετά αβέβαιο και ότι η αποκατάσταση μου θα είναι εξαιρετικά μακριά και περίπλοκη. Ακόμα επεξεργάζομαι όλα όσα έχουν συμβεί και συμβαίνουν ακόμα.

Θέλω να ευχαριστήσω κάθε άτομο που με μία ή άλλη άποψη μου έδειξε την υποστήριξή του. Νιώθω ταπεινός από τον τεράστιο αριθμό μηνυμάτων αγάπης που δέχτηκα. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου και θέλω να ξέρετε ότι η ενθάρρυνση και η θετικότητα σας, έχουν κάνει τη διαφορά.

Ο Correa θα παραμείνει στο νοσοκομείο για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν επιπλοκές μετά τη χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι το πιθανό εξιτήριο από το νοσοκομείο θα έρθει σε έξι εβδομάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...