Aston Martin DBS GT Zagato με 770 άλογα και σήματα από χρυσό 18 καρατίων

Σχετικά άρθρα

Η Aston Martin παρουσίασε επίσημα σήμερα την DBS GT Zagato. Το μοντέλο βασίζεται στη DBS Superleggera, έχοντας νέο σώμα σχεδιασμένο από την Zagato, με double bublle οροφή, νέα ενεργή γρίλια, χρυσαφί ζάντες 20″, νέο καπό και νέους λεπτότερους προβολείς. Τα σήματα μπροστά και πίσω είναι κατασκευασμένα από πραγματικό χρυσό 18 καρατίων.

Μηχανικά φορά τον V12 5,2-λίτρων twin-turbo κινητήρα της DBS Superleggera, ο οποίος έχει δυναμώσει και πλέον αποδίδει 770 άλογα. Στο εσωτερικό συναντάμε νέο πίνακα οργάνων και νέα κεντρική κονσόλα, με τα διακοσμητικά να μπορούν να κατασκευαστούν είτε από carbon, είτε από αλουμίνιο, είτε από 3D εκτυπωμένο ανοξείδωτο χάλυβα με επίστρωση πραγματικού χρυσού.

Τα καθίσματα διαθέτουν νέες δερμάτινες επενδύσεις, με το τμήμα Q της Aston Martin να μπορεί να παραμετροποιήσει το εσωτερικό ανάλογα με τα θέλω του ιδιοκτήτη.

Μόλις 19 DBS GT Zagato θα κατασκευαστούν, με το αυτοκίνητο να είναι μέρος της DBZ Zagato Collection μαζί με την DB4 GT Zagato Continuation. Οι ιδιοκτήτες τους πρέπει να τα αγοράσουν και τα δύο, μιας και τα αυτοκίνητα δεν πωλούνται ξεχωριστά.

Τα δύο αυτοκίνητα δημιουργήθηκαν για τον εορτασμό των 100στών γενεθλίων της Zagato, με την DB4 GT Zagato Continuation να μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά σε πίστες και η DBS GT Zagato σε δημόσιους δρόμους. Το κόστος και των δύο αυτοκινήτων ανέρχεται στα 6 εκατ. λίρες Αγγλίας (6,8 εκατ. ευρώ) χωρίς φόρους.

Οι παραδόσεις των Aston Martin DB4 GT Zagato Continuation θα ξεκινήσουν το τέταρτο τρίμηνο του 2019 ενώ αυτές του DBS GT Zagato 12 μήνες αργότερα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...

O κος “Εφιάλτης στη Κουζίνα” αγόρασε μια Aston Martin Valour

Ο διάσημος Βρετανός μάγειρας Gordon Ramsay κατέχει μια αξιοζήλευτη συλλογή αυτοκινήτων όπου ανάμεσά τους συναντάμε τα: LaFerrari Aperta, LaFerrari, F12tdf, 550 Maranello, 360 Modena,...

Η Aston Martin καθυστερεί το ηλεκτρικό της μοντέλο λόγω της χαμηλής ζήτησης

Η Aston Martin καθυστερεί την κυκλοφορία του πρώτου της ηλεκτρικού αυτοκινήτου λόγω έλλειψης ζήτησης από τους καταναλωτές, ανέφερε σήμερα ο Lawrence Stroll, που είπε...
Autoblog.gr