Τον περασμένο Απρίλιο η Nissan παρουσίασε το GT-R 50th Anniversary Edition και στο ακόλουθο video θα το δεις να μας παρουσιάζεται, παρέα με ένα GT-R R34 Skyline V-Spec.

Το GT-R 50th Anniversary Edition προσφέρεται σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς με το πιο ξεχωριστό να είναι αυτός που επαναφέρει το μπλε χρώμα Bayside Blue που σταμάτησε να χρησιμοποιείται από το R-34. Σύμφωνα με την Nissan, η διπλή θερμική επεξεργασία των τεσσάρων στρώσεων του χρώματος, υπόσχεται πιο βαθύ μπλε αποχρώσεις.

Οι άλλοι συνδυασμοί είναι το Pearl White με κόκκινες ρίγες και το Super Silver με λευκές ρίγες. Όλοι οι εξωτερικοί χρωματικοί συνδυασμοί διαθέτουν γκρίζο εσωτερικό, ένα μοναδικό τιμόνι και νέο επιλογέα ταχυτήτων. Ο ουρανός είναι επενδυμένος με Alcantara, ενώ η επένδυση των καθισμάτων είναι ανάγλυφη, έχοντας και ειδικά λογότυπα.

Κίνηση παίρνει από τον V6 3,8-λίτρων κινητήρα απόδοσης 565 ίππων με 633 Nm ροπής. Διαθέτει νέα turbo που βελτιώνουν την απόκριση κυρίως στις χαμηλές στροφές και αυξάνουν την απόδοση κατά 5%. Το τελικό της εξάτμισης είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, με την Nissan να υπόσχεται βελτιώσεις στο σύστημα μετάδοσης, στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, στο σύστημα διεύθυνσης, με το μοντέλο να φέρει νέο brake booster.

Bonus! Δες ένα ακόμη video με πρωταγωνιστές ένα GT-R R34 Skyline και ένα GT-R R35, βελτιωμένο από την Litchfield.