Νέο Toyota Yaris. Αυτό είναι

Σχετικά άρθρα

Η Toyota θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του Yaris στις 23 του μηνός και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου. Η μια φωτογραφία φαίνεται να είναι επίσημη και η άλλη προέρχεται από ένα video, στο οποίο βλέπουμε τον Akio Toyoda σε μια εγκατάσταση της ιαπωνικής εταιρίας, να μιλά για τη νέα Toyota Corolla, αλλά στην αρχή του video, διακρίνεται στην άκρη, παρκαρισμένο, το νέο Yaris.

Το μοντέλο διαθέτει νέα σχεδίαση και βασίζεται στην TNGA-B πλατφόρμα, η οποία είναι αρθρωτή και υποστηρίζει μοντέλα με διαφορετικά μεταξόνια και διαφορετικά μετατρόχια, δίνοντας την ελευθερία στους σχεδιαστές της Toyota να δημιουργήσουν οχήματα με διαφορετική εμφάνιση, που θα έχουν την ίδια βάση.

Στον εμπρός άξονα η πλατφόρμα χρησιμοποιεί γόνατα MacPherson, ενώ πίσω μπορεί να δεχτεί είτε ημιάκαμπτο άξονα είτε ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, ανάλογα με το μοντέλο.

Η νέα πλατφόρμα βελτιώνει την οδική συμπεριφορά του Yaris, με το νέο μοντέλο να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις, προσφέροντας έτσι περισσότερους χώρους στο εσωτερικό και στον χώρο αποσκευών.

Μηχανικά θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης, ενώ θα υπάρχει και μια υβριδική έκδοση. Δεν αποκλείεται να δούμε μέσα στον κύκλο ζωής του και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του νέου Yaris. Για την ώρα παραμένει άγνωστο εάν θα υπάρξει μια γρήγορη GRMN έκδοση της νέας γενιάς του Yaris.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...