Σε 10 ημέρες από σήμερα, την Πέμπτη 24 του μηνός, η Volkswagen θα παρουσιάσει επίσημα την 8η γενιά του Golf, αλλά για ακόμη μια φορά, διέρρευσαν φωτογραφίες του. Αυτή την φορά προέρχονται μέσα από το εργοστάσιο του Wolfsburg, όπου και κατασκευάζεται.

Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία, το νέο Golf επωφελείται από μια γκάμα αποδοτικών κινητήρων, εξοπλίζεται με μια νέα τεχνολογία ανάρτησης, διαθέτει ψηφιοποιημένο και προσανατολισμένο προς τη συνδεσιμότητα εσωτερικό, που φέρει λειτουργίες και υπηρεσίες που βασίζονται στο διαδίκτυο.

Επίσης διαθέτει μια μεγάλη γκάμα βοηθητικών συστημάτων υποστήριξης του οδηγού, με τον πίνακα οργάνων να είναι ψηφιακός. Η καμπίνα έχει γίνει πιο premium, έχοντας ελάχιστα φυσικά κουμπιά, μόλις 4, τα οποία βρίσκονται ανάμεσα στους κεντρικούς λεπτούς αεραγωγούς. Υπάρχουν επιφάνειες αφής για τον έλεγχο του συστήματος κλιματισμού, ακριβώς κάτω από τη μεγάλη κεντρική οθόνη αφής, ψηφιακός πίνακας οργάνων και ηλεκτρικά ελεγχόμενο χειρόφρενο.

Ακόμα υπάρχει μια ακόμη οθόνη αφής στα αριστερά του πίνακα οργάνων, που ενεργοποιεί/απενεργοποιεί τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, όπως και τους προβολείς ομίχλης. Επίσης έχει head-up display και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που υποστηρίζει gestures, με τον βασικό εξοπλισμό να γίνεται πλουσιότερος.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τον Δεκέμβριο και αναλυτικές πληροφορίες γι’αυτό μπορείς να διαβάσεις στο ακόλουθο άρθρο.

Το νέο Volkswagen Golf χωρίς ίχνος καμουφλάζ