Η BMW θέλει να συνεργαστεί και με άλλους στις υπηρεσιών κινητικότητας

Σχετικά άρθρα

Η BMW μπορεί να συνεργάζεται με την Daimler στον τομέα των υπηρεσιών κινητικότητας και μετακίνησης, έχοντας ενώσει τις υπηρεσίες τους σε μια ενιαία πλατφόρμα, αλλά ο νέος CEO της γερμανικής εταιρίας, ο Oliver Zipse, επιθυμεί να βρει και άλλους συνεργάτες για τις υπηρεσίες κινητικότητας.

Αυτό δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, συμπληρώνοντας πως οι συνεργασίες θα οδηγήσουν σε κοινές οικονομικές επενδύσεις, μειώνοντας έτσι το κόστος ανάπτυξης τους. Οι υπηρεσίες κινητικότητας περιλαμβάνουν υπηρεσίες κοινής χρήσης αυτοκινήτων, στάθμευσης και φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ο Zipse είπε πως η BMW θέλει να γίνει ξανά η μεγαλύτερη εταιρία πολυτελών αυτοκινήτων, αλλά όπως είπε, ο όγκος των πωλήσεων δεν είναι ο μοναδικός δείκτης που χαρακτηρίζει μια εταιρία ως #1.

ΠηγήReuters.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...