Η Subaru παρουσίασε σήμερα στην 46η έκθεση του Τόκιο το πρωτοποριακό πρωτότυπο του νέου Levorg, το οποίο περιγράφει ως ένα wagon επιδόσεων εκμεταλλευόμενο πλήρως τις τελευταίες τεχνολογίες της Subaru. Με αυτό το όχημα, η ιαπωνική εταιρία οραματίζεται να δημιουργήσει ένα μέλλον που όλοι θα μπορούν να απολαύσουν την οδήγηση στο μέγιστο, σε μια εποχή όπου η αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης γίνεται ολοένα και πιο mainstream.

Με την υπάρχουσα γενιά του Levorg να είναι άκρως επιτυχημένη τα έξι χρόνια που κυκλοφορεί, η Subaru μας δείχνει το πρωτότυπο προ-παραγωγής του νέου μοντέλου, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει να πωλείται στην Ιαπωνία το δεύτερο μισό του 2020. Η εμφάνιση του μοντέλου διατηρεί τις αρχές της υπάρχουσας γενιάς, αλλά πλέον έχει πολύ πιο έντονο stance. Η έκδοση παραγωγής του νέο Levorg δεν θα διαφέρει από αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες, με το νέο μοντέλο να πατάει σε μια νέα πλατφόρμα.

Αυτή είναι η Global Platform, που παρουσίασε η Subaru το 2017, με το Impreza να ήταν το πρώτο μοντέλο της που την χρησιμοποίησε, ενώ ακολούθησαν τα Legacy, Outback και Ascent. Η απουσία φωτογραφιών του εσωτερικού, υποδεικνύει ότι η Subaru δεν είναι ακόμα έτοιμη να δείξει την καμπίνα του Levorg. Γνωρίζουμε κάποιες από τις τεχνολογίες που θα φέρει, όπως τη νέα γενιά του συστήματος EyeSight, δηλαδή της πλατφόρμας των συστημάτων ασφαλείας που υποστηρίζονται με τέσσερα ραντάρ και μια ευρυγώνια κάμερα για να προσφέρει μια 360° άποψη του οχήματος. Επιπλέον, η Subaru αναφέρει ότι θα εξοπλίζει το αυτοκίνητο με τα τελευταία συστήματα υποστήριξης, που θα λειτουργούν σε συνεργασία με το σύστημα.

Κλείνοντας, μηχανικά κάτω από το καπό θα υπάρχει ένα εντελώς νέος τετρακύλινδρος turbo boxer κινητήρας, χωρητικότητας 1,8-λίτρων. Η εταιρία δεν αναφέρει λεπτομερή τεχνικά χαρακτηριστικά, ούτε την απόδοση του, παρά μόνο ότι θα έχει δυνατή ροπή.