Η Nissan ετοιμάζει τα νέα 370Z και GT-R

Σχετικά άρθρα


Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ivan Espinosa, ο επικεφαλής προϊοντικού σχεδιασμού της Nissan, δήλωσε πως ετοιμάζουν τα νέα 370Z και GT-R, αφού εργάζονται πάνω σε αυτά, αλλά για την ώρα, δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Πρόσθεσε πως η Nissan σκέφτηκε να μετατρέψει το νέο Z σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί, αλλά η ιαπωνική εταιρία δεν είναι βέβαιη πως αυτή τη στιγμή η αγορά ζητά ένα σπορ ηλεκτρικό μοντέλο. Οι πιο πρόσφατες αναφορές θέλουν το μοντέλο να είναι υβριδικό.

Φήμες θέλουν την Nissan να μην έχει αποφασίσει εάν το επόμενο GT-R θα είναι υβριδικό ή αμιγώς ηλεκτρικό, ενώ ορισμένες αναφορές θέλουν το νέο μοντέλο να κυκλοφορεί στην αγορά το 2027.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι Κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες πωλούν τα ηλεκτρικά τους μοντέλα έως και 3 φορές πιο ακριβά στο εξωτερικό

Ευρωπαίοι και Αμερικανοί πολιτικοί έχουν σημάνει συναγερμό ότι οι εγχώριες αυτοκινητοβιομηχανίες τους θα μπορούσαν να καταστραφούν από ένα κύμα φθηνών κινεζικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ωστόσο,...

Ανάκληση για 15.675 Hyundai Tucson

Η Hyundai ανακαλεί 15.674 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2021 και 2023 επειδή η αντιπαγωτική προστασία στα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα δεν λειτουργεί. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα Hyundai...