Δες την Lamborghini Aventador SVJ να πιάνει την τελική της ταχύτητα

Σχετικά άρθρα

Η Lamborghini Aventador SVJ είναι η πιο hardcore Lamborghini που έχει παραχθεί και στο συγκεκριμένο video θα την δεις να πιάνει την τελική της ταχύτητα των 350 χλμ/ώρα.

Να θυμίσω πως η Aventador SVJ φορά τον ατμοσφαιρικό 6,5-λίτρων V12 κινητήρα που αποδίδει 770 άλογα και 720 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται στον δρόμο από όλους τους τροχούς, μέσω του 7-τάχυτο αυτόματου κιβωτίου (ISR) μονού συμπλέκτη, το οποίο έχει εξελιχθεί για ταχύτερη απόκριση.

Το αυτοκίνητο ζυγίζει μόλις 1.525 κιλά (στεγνό) και επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,8 δευτ, και από τα 0-200 χλμ/ώρα σε 8,6 δευτ. Για την επιβράδυνση της φροντίζουν οι κεραμικοί δίσκοι και για να ακινητοποιηθεί από τα 100 χλμ/ώρα χρειάζεται μόλις 30 μέτρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...