Ξεκίνησε η παραγωγή της BMW M8 Gran Coupe

Σχετικά άρθρα

Η BMW ξεκίνησε την παραγωγή της M8 Gran Coupe στο εργοστάσιό της στο Dingolfing της Γερμανίας, με το μοντέλο να ξεκινά την εμπορική του πορεία από τον Απρίλιο του 2020. Στο ίδιο εργοστάσιο η BMW κατασκευάζει επίσης και τα M8 Coupe, M8 Convertible, 8 Series Coupe, 8 Series Convertible και 8 Series Gran Coupe.

Το μοντέλο φορά τον V8 twin-turbo 4,4-λίτρων κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 600 άλογα και 750 Nm ροπής και συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η M8 Gran Coupe κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Για τους “πιο δραστήριους” η BMW μπορεί να αφαιρέσει τον περιοριστή και η τελική ταχύτητα να ξεπεράσει το φράγμα των 300 χλμ/ώρα, αγγίζοντας τα 305 χλμ/ώρα.

Η Competition έκδοση διαθέτει πιο επιθετικό bodykit, M Sport εξάτμιση, carbon οροφή, carbon πλαϊνούς καθρέπτες, carbon αεροτομή, διαφορετικές ζάντες 20″ και carbon διακοσμητικά στο εσωτερικό.

Διάβασε επίσης

Επίσημο: BMW M8 Gran Coupe με έως 625 άλογα

Ο 4,4-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρας αποδίδει 625 άλογα με 750 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,2 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα (305 χλμ/ώρα με την αφαίρεση του περιοριστή).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BMW M2 CSL από την Alpha-N Performance

Η Alpha-N Performance πρόλαβε την BMW και παρουσίασε την CSL έκδοση της νέας γενιάς της M2. Στιλιστικά η εταιρία τοποθετεί στην Μ2 νέο bodykit...

Αυτό είναι το BMW Vision Neue Klasse X Concept

Αυτό είναι το Vision Neue Klasse X Concept, το νέο πρωτότυπο της BMW που θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και μας δείχνουν το...

Η Manhart βελτιώνει τις BMW X5 M και X6 M

Η Manhart ετοίμασε bodykits για τις ανανεωμένες BMW X5 M και X6 M. Αυτά είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και αποτελούνται από νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές...
Autoblog.gr