Binotto: Ο Vettel και ο Leclerc έχουν καλή σχέση, έκαναν μια ανόητη ενέργεια

Σχετικά άρθρα

Το Βραζιλιάνικο GP ήταν η απόλυτη καταστροφή για την Ferrari, αφού είδε και τα δύο της μονοθέσια να εγκαταλείπουν, μετά από επαφή που είχαν μεταξύ τους.

Από την ενδοεπικοινωνία ακούσαμε τους Sebastian Vettel και Charles Leclerc να κατηγορούν ο ένας τον άλλον, για το ποιος ήταν ο υπαίτιος της μεταξύ τους επαφής, που είχε ως αποτέλεσμα να σκάσουν τα ελαστικά τους και να εγκαταλείψουν 6 γύρους προτού πέσει η καρό σημαία.

Ο Mattia Binotto σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα είπε πως οι σχέσεις των δύο πιλότων της Scuderia, προς το παρόν, είναι καλές και τα πηγαίνουν καλά μαζί. Πρόσθεσε πως αυτό που συνέβη στον αγώνα της Βραζιλίας ήταν μια ανόητη ενέργεια και θα αξιολογήσει την επαφή μεταξύ των οδηγών της, όταν επιστρέψει στο Μαρανέλο, ώστε να “πέσουν οι εντάσεις”, με τον Binotto να θέλει να διασφαλίσει πως δεν θα υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον.

Ο Binotto είπε πως οι Vettel και Leclerc ήταν ελεύθεροι να αγωνιστούν χωρίς περιορισμούς στο GP της Βραζιλίας, αφού η Ferrari έχει κατακτήσει και μαθηματικά την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, με τους δύο πιλότους να μάχονται για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα των οδηγών.

Ο Leclerc δήλωσε μετά τον αγώνα πως το περιστατικό δεν θα επηρεάσει τη σχέση που έχει με τον Vettel, λέγοντας:

Είμαι σίγουρος ότι είμαστε αρκετά ώριμοι για να το αφήσουμε πίσω μας. Στο τέλος αισθανόμαστε, και οι δύο, πολύ λυπημένοι για την ομάδα. Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα, και τα δύο μονοθέσια της Ferrari δεν τερμάτισαν στον αγώνα, κάτι που είναι πολύ απογοητευτικό. Για να έχουμε ένα καλό μέλλον, αφήνουμε πίσω μας το περιστατικό και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr