Πλησιάζει η ώρα της ανακοίνωσης του μοντέλου του τμήματος M της BMW

Σχετικά άρθρα

Ο Markus Flasch, ο επικεφαλής του τμήματος M της BMW, σε πρόσφατη συνέντευξή του άφησε να εννοηθεί πως τελικά το τμήμα του θα κατασκευάσει ένα αποκλειστικά δικό του μοντέλο. Ο Flasch είπε:

Μπορούμε να σκεφτόμαστε να κάνουμε αποκλειστικά μοντέλα στο τμήμα M. Μου αρέσει η ιδέα και νομίζω πως ότι κάνουμε είναι προς τη κατεύθυνση αυτή.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν αυτό θα είναι ένα supercar ή ένα SUV, ο Flasch πρόσθεσε:

Δεν πρέπει απαραίτητα να είναι ένα κεντρομήχανο supercar. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να δημιουργήσουμε ένα αυτοκίνητο που θα ξεχωρίζει από το πλήθος.

Δεν ξέρω αν είναι SUV… Καλά, το γνωρίζω, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα για την ώρα.

Supecar, SUV ή κάτι άλλο, όπως και να έχει, το μοντέλο του τμήματος M της BMW δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσει στην αγορά νωρίτερα από το 2021-2022. Θα είναι άραγε η έκδοση παραγωγής του Vision M Next Concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιούνιο; Το πρωτότυπο παίρνει κίνηση από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης και ηλεκτροκινητήρες, συνολικής απόδοσης 600 ίππων.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα. Μάλιστα, το πρωτότυπο διαθέτει λειτουργία “Boost” που προσθέτει για κάποια δευτερόλεπτα επιπλέον δύναμη, ενώ μπορεί να κινηθεί για 100 χλμ αποκλειστικά με τους ηλεκτροκινητήρες του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...