Honda Vezel Modulo X

Σχετικά άρθρα

Το HR-V πωλείται ως Vezel στην Ιαπωνία, εκεί όπου η Honda παρουσίασε την Modulo X έκδοση του. Αυτή δίνει μια σπορ νότα στο crossover, που ξεχωρίζει από τα μαύρα διακοσμητικά και την χαμηλότερη ανάρτηση, με το μπροστινό spoiler, τις πλαϊνές ποδιές και τον πίσω διαχύτη να βελτιώνουν την αεροδυναμική του μοντέλου.

Επίσης υπάρχουν LED φώτα ομίχλης, ζάντες 17″ και 18″, διπλές χρωμιομένες απολήξεις εξατμίσεων, με το αυτοκίνητο να προσφέρεται σε τέσσερα εξωτερικά χρώματα, τα Premium Crystal Blue Metallic, Platinum White Pearl, Premium Crystal Red Metallic και Crystal Black Pearl.

Στο εσωτερικό του συναντάμε νέα πατάκια, δερμάτινες/υφασμάτινες επενδύσεις και θερμαινόμενα εργονομικά μπροστινά καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα, όπου υπάρχει ραμμένο το λογότυπο Modulo X.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...