Αν και προσωπικά ποτέ δεν με συγκίνησε η Monopoly σαν επιτραπέζιο παιχνίδι, η συγκεκριμένη έκδοση δείχνει να έχει κάποιο ενδιαφέρον. Όπως ξέρεις, οι παίκτες στη Monopoly συμμετέχουν σε έναν κόσμο οικονομικής δολοπλοκίας και απεμπόλησης με σκοπό να αποκτήσουν πλούτο μέσω οικονομικών δραστηριοτήτων.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει αγορά και ενοικίαση ιδιοκτησιών με χρήματα του παιχνιδιού, καθώς οι παίκτες περιφέρονται διαδοχικά στο ταμπλό, σύμφωνα με την κάθε ζαριά. Το παιχνίδι παίρνει την ονομασία του από τον όρο “μονοπώλιο”, την κυριαρχία στην αγορά μιας μόνο επιχείρησης.

Η Nurburgring Edition της Monopoly σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις μέλος σε μια από τις πιο δύσκολες πίστες του κόσμου, το Nurburgring Nordschleife. Μπορείς να γίνεις ιδιοκτήτης μοναδικών τμημάτων της Πράσινης Κόλασης και να ακολουθήσεις τα βήματα μεγάλων θρύλων όπως ο Jackie Stewart, ο Niki Lauda ή ο Stefan Bellof. Αντί για τα κτίρια, μπορείς να επιλέξεις στροφές, όπως η Flugplatz, η Metzgesfeld ή η Galgenkoff.

Ακόμα, μέσω του παιχνιδιού, μπορείς να ανακαλύψεις ιστορικά περάσματα που έδωσαν στο Nurburgring τη φήμη της φοβερής και αδίστακτης πίστας. Υπάρχουν 8 ειδικά “πιόνια”, όπως τρόπαιο, ελαστικό, μονοθέσιο της F1, κράνος, αεροπίστολο κλπ., 28 κάρτες ιδιοκτησίας, 16 κοινές κάρτες, 16 κάρτες συμβάντων, 32 λευκές κερκίδες, 12 κόκκινες κερκίδες, 2 ζάρια κλπ. Το κόστος του παιχνιδιού ανέρχεται στα €44,95 και μπορείς να το αγοράσεις εδώ.