Με την Αυτή είναι η έκδοση παραγωγής του Nissan GT-R50 By Italdesign, κόστους 990.000 ευρώ χωρίς φόρουςVolkswagen να έχει ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης του νέου Golf GTI, το Kolesa ετοίμασε δύο renderings φωτογραφίες από το πως θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο, που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2020..

Το νέο Golf GTI θα φορά τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα που θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με την βασική έκδοση να αποδίδει κοντά μεταξύ 230-260 ίππων, ενώ η δυνατότερη έκδοση, το Golf GTI TCR, θα αποδίδει 290-300 άλογα και θα αντικαταστήσει τη GTI Performance έκδοση της προηγούμενης γενιάς.

Ο κινητήρας θα συνδυάζεται τόσο με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, όσο και με 7-τάχυτο αυτόματο DSG. Το νέο Golf GTI θα κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Ο Jonsibal από την μεριά του, μας δείχνει το πως θα έμοιαζε η Speedster έκδοση της νέας Toyota Supra, η οποία δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να περάσει στη παραγωγή.

Επιπλέον δες και το πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Kia Sorento, μέσα από τις renderings φωτογραφίες του Kolesa.