Δύο βελτιωμένες προτάσεις του F-150 και μια του Raptor θα δούμε σήμερα και ξεκινάμε με την δυνατότερη. Πρόκειται για το Shelby F-150 Super Snake Sport, το οποίο παρουσιάστηκε στη φετινή Sema σε μορφή πρωτότυπου, αλλά τελικά θα περάσει στη παραγωγή, σε μόλις 250 μονάδες.

Διαθέτει νέο bodykit, ζάντες 22″, μεγάλα φρένα με κόκκινες δαγκάνες, αεροδυναμικό κάλυμμα καρότσας και στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις, ψεύτικα carbon διακοσμητικά, νέα όργανα, νέα πεντάλ και νέα πατάκια. Κάτω από το καπό του κρύβει έναν 5,0-λίτρων V8 κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 770 ίππων, που επιτρέπει στο όχημα να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε μόλις 3,45 δευτερόλεπτα. Επίσης υπάρχει και ένας ατμοσφαιρικός V8 5,0-λίτρων απόδοσης 400 ίππων.

Η Roush Performance με την σειρά της μας δείχνει την πρότασή της για το F-150, που διαθέτει μαύρες ζάντες 20″, επιπλέον φώτα, νέα ανάρτηση και 33″ εκτός δρόμου ελαστικά. Επίσης υπάρχουν νέα εξάτμιση, νέοι προφυλακτήρες, δερμάτινες επενδύσεις και άλλα.

Τέλος η Motion R Design μας δείχνει το βελτιωμένο Ford Ranger που έντυσε με CFRP αξεσουάρ, κόστους 47.500 ευρώ. Εκτός από τα carbon μέρη, το αυτοκίνητο έχει αποκτήσει ζάντες 20″, νέες απολήξεις εξατμίσεων και δερμάτινες επενδύσεις.