Land Rover Defender Soft Top by Overfinch, αξίας €285.000

Σχετικά άρθρα

Ο βρετανικός οίκος Overfinch αριθμεί 44 χρόνια λειτουργίας, και όπως ξέρεις ειδικεύεται στα μοντέλα της Land Rover και της Range Rover. Στο τελευταίου του project πιάνει το Defender και αποτελεί μια ειδική παραγγελία ενός πελάτη. Το όνομα του αυτοκινήτου είναι Overfinch 6.2L Soft Top Defender, και το κόστος του άγγιξε τις £239.990, ήτοι €285.000.

Παρότι το Defender είναι γνωστό ως ακούραστος “εργάτης”, η Overfinch αποφάσισε να του φορέσει σμόκιν και να τον πάει στο χορό του πρέσβη. Έτσι, η εταιρία έχει τοποθετήσει το χαρακτηριστικό καπό και την επίσης χαρακτηριστική γρίλια της, LED φώτα ημέρας, νέες χειρολαβές, νέα αλουμινένια τάπα ρεζερβουάρ, 18άρες ζάντες ελαφρού κράματος και ελαφρώς διαφοροποιημένα μαρσπιέ.

Ξεχωρίζει από το πράσινο (Emerald Green) χρώμα του, το οποίο συνδυάζεται με ασημί λεπτομέρειες και δημιουργούν έντονη αντίθεση. Πατάει σε πεντάκτινες ζάντες Apollo 18 ιντσών, ενώ φοράει μεταλλικούς προφυλακτήρες και διαθέτει σκαλοπάτια στα μαρσπιέ.

Οι σημαντικές αλλαγές βρίσκονται στο εσωτερικό, το οποίο είναι αυστηρώς διθέσιο. Τα καθίσματα είναι της Recaro, ενώ ολόκληρο το σαλόνι έχει επενδυθεί με δέρμα υψηλής ποιότητας σε μπεζ και πράσινη απόχρωση. Το Defender διαθέτει πλέον σύγχρονο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής, GPS, κάμερα οπισθοπορείας, νέο πίνακα οργάνων, υποστήριξη Apple Carplay και πολλά άλλα. Πίσω από τα καθίσματα υπάρχει μια κανονικού μεγέθους ρεζέρβα και στον ανοιχτό χώρο αποσκευών υπάρχει ξύλινη επένδυση.

Μηχανικά, κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V8 κινητήρας 6,2 λίτρων της General Motors, απόδοσης 450 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, στέλνοντας την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Τέλος, νέα είναι και τα φρένα, καθώς φοράει εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός και τετραπίστονες πίσω, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 177 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BMW XM by AC Schnitzer

Η AC Schnitzer μας δείχνει την πρόταση της για την BMW XΜ. Τοποθετεί ζάντες 23" και χαμηλότερη ανάρτηση κατά 2 - 2,5 εκατοστά, αποστάτες...

Ο Luka Doncic έχει αυτό θηριώδες Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6×6

Το αστέρι των Ντάλας Μάβερικς, ο 25-χρονος Σλοβένος Luka Doncic, χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του αυτό το Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6x6. https://youtu.be/GfoOyCn01hw Η εμφάνισή του...

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...
Autoblog.gr