Το S2000 είναι ένα από τα πιο “άγρια” μοντέλα που κατασκεύασε η ιαπωνική εταιρία, κυκλοφόρησε από το 1999 έως το 2009, και παρότι έχουν περάσει 10 χρόνια από τη στιγμή που μπήκε τέλος στην παραγωγή του το ιαπωνικό roadster εξακολουθεί να εντυπωσιάζει οδηγούς, και μη. Για το λόγο αυτό, τo Honda Access, το τμήμα των επίσημων αξεσουάρ της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ανακοίνωσε τα αυτοκίνητα που θα έχει στο περίπτερο της στην έκθεση βελτιωμένων Tokyo Auto Salon, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 10 Ιανουαρίου στο Τόκιο.

Το πρώτο εξ αυτών θα είναι το S2000 20th Anniversary Prototype, με το οποίο θέλει να γιορτάσει τα 20 χρόνια από την στιγμή που πρωτοκυκλοφόρησε το θρυλικό roadster. Το πρωτότυπο διαθέτει ειδικά μέρη, που αντανακλούν τα σχόλια των πελατών της εταιρίας, και περιλαμβάνει ένα νέο εμπρός προφυλακτήρα με μια μεγαλύτερη και πιο άγρια μάσκα, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, ενώ σε μαύρο χρώμα είναι βαμμένο το πλαίσιο στο παρμπρίζ, οι καθρέφτες και οι ζάντες.

Ακόμα, από την μοναδική φωτογραφία που έχει δοθεί στη δημοσιότητα διακρίνουμε ότι το αυτοκίνητο διαθέτει δύο κόκκινα bucket καθίσματα, ενώ η Honda έκανε γνωστό ότι πατάει σε αναβαθμισμένη ανάρτηση. Η ιαπωνική εταιρία δεν αναφέρει αν υπάρχουν αναβαθμίσεις στον κινητήρα του S2000, καθώς περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες θα γίνουν γνωστές τον Ιανουάριο, με τα εξαρτήματα πιθανότατα θα γίνονται αργότερα διαθέσιμα στους ιδιοκτήτες των S2000.

Εκτός από το S2000 20th Anniversary Prototype, η Honda θα πάει στο Tokyo Auto Salon και ένα Civic Type R πρώτης γενιάς (GF-EK9). Το ονομάζει Civic Cyber Night Japan Cruiser 2020, με το project να αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη ερμηνεία του αυθεντικού μοντέλου με βάσει το τι θέλουν οι νέοι σήμερα. Έτσι, το Civic Type R φέρει ένα φαρδύ body kit με επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα, εκσυγχρονισμένα φωτιστικά σώματα, μεγάλες ζάντες με αεροδυναμική σχεδίαση και μια μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος.