Στη Γενεύη η παρουσίαση του VW Golf GTI, με 290 άλογα

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την στιγμή που η Volkswagen αποκάλυψε την όγδοη γενιά του Golf και η γερμανική εταιρία προετοιμάζεται για την γρήγορη έκδοση του μοντέλου. Γι’αυτό τις τελευταίες ημέρες έχει πάει στον Αρκτικό Κύκλο για να κάνει τις απαραίτητες δοκιμές σε ψυχρές συνθήκες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νέο Golf GTI θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης, στις 2 Μαρτίου του 2020, μαζί με τις GTD και GTE εκδόσεις, ενώ η γερμανική εταιρία είναι πιθανό να φέρει και το Golf R.

Μηχανικά, το νέο Golf GTI θα φορά τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα που θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με την βασική έκδοση να αποδίδει 245 άλογα, ενώ η Performance έκδοση του θα αποδίδει 290 άλογα. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται τόσο με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, όσο και με 7-τάχυτο αυτόματο DSG. Το νέο Golf GTI θα κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...